Jacomien

 jacomien, boersma, mindful, bewegen, afvallen, opleiding, cursus, hamel collega, gezonder, ervaringen, gewichtsconsulent, SMS service

Mijn naam is Jacomien Boersma. Ik heb In Vorm! voedingsadvies opgericht en werk vanuit Amersfoort.

In 2010 heb ik de stap genomen om aan een nieuwe opleiding te beginnen. In 2011 heb ik de opleiding voor gewichtsconsulent bij het Hamelcollege  afgerond, daarna volgde ik een cursus Mindful eten voor professionals. Ook volgde ik nog een bijscholing over bewegen van Opleidingen 2000. Sinds 2012 heb ik een uniek product ontwikkeld: de SMS service. Deze heb ik zelf ontwikkeld en hiermee krijg je 8 week lang dagelijks support en leuke tips om weer in vorm te komen.

Tijdens mijn opleiding heb ik veel nieuwe dingen geleerd en kon ik er niet omheen, ook ik kon wel wat gezonder leven. Ik ben er dan ook flink mee aan de slag gegaan. Zo heb ik de witte pasta de deur uit gedaan, eet ik veel meer fruit en heb ik de pure chocolade ontdekt!

Naast de kennis over voeding en afvallen zet ik bij de begeleiding vooral mijn coachingsvaardigheden in. Ik houd je een spiegel voor, help je gemotiveerd te blijven en zet natuurlijk mijn enthousiasme en humor in. Aandacht voor eten, genieten van wat je proeft en honger herkennen zijn belangrijke thema’s in de begeleiding. Ik probeer zoveel mogelijk af te stemmen op jouw mogelijkheden en wensen. Het veranderen van een eetpatroon is geen gemakkelijk proces, gelukkig hoeft het niet in één dag. Als je structureel kleine dingen aanpast dan zul je zien dat je flink wat kan bereiken.

Graag ga ik samen met jou aan de slag om te werken aan een gezond gewicht!

Jacomien

Gevolgde bijscholingen:
Mindful eten voor professionals
Wat beweegt uw cliënt?
Voeding en botgezondheid
Voedingsadviezen bij lactose-intolerantie
Preventie van overgewicht tijdens zwangerschap